Een diploma zegt wat je hebt gedaan, maar niet wat je allemaal kunt.
– Omdenken

In mijn praktijk zie ik kinderen van 4 t/m 12 jaar. Geen enkel kind is helemaal hetzelfde. Ik vind het daarom belangrijk dat we samen kijken hoe we uw kind het beste kunnen helpen. Dit is elke keer net een beetje anders.

Eén ding is echter altijd hetzelfde; Kindercoaching is een kortdurend traject. Gericht op het hier en nu. Zo kijk ik waar het kind op dit moment tegen aan loopt en wat het nu nodig heeft om weer lekker in zijn vel te zitten. Dit leren we door te doen. Zo spelen we spellen, zijn we creatief bezig en doen we rollenspellen. Ook krijg je soms oefeningen mee voor thuis.

Zoals ik eerder al even benoemde; elk kind is anders. Ik zal mijn werkwijze daarom afstemmen op de behoefte van het kind. Meer informatie over mijn werkwijze.

 

Meer informatie over de kindercoach trainingen