sophieMijn naam is Sophie Heesen. Kindercoach in hart en nieren. Dit heb ik eigenlijk altijd al geweten. Toen ik nog voor de klas stond, droomde ik er al van om kinderen een-op-een te begeleiden. Niet op gebied van taal of rekenen. Ik wilde weten wat er zich afspeelde in de koppies van mijn dertig leerlingen. Hoe hebben ze de dag ervaren? Gaan ze vrolijk weer terug naar huis? Hebben ze geleerd wat ze ‘moesten’ leren? Maar ook wilde ik zo ontzettend graag weten waarom die ene leerling uit zijn slof schoot wanneer hij een 7 haalde. Voor iedereen een prachtig cijfer, maar niet voor hem. Hoe kwam dat? Wat zat hierachter? En dat is wat ik nu doe in mijn praktijk; uitvinden waarom een kind bepaalde gedachtes heeft en/ of bepaald gedrag vertoont. En het mooiste aan mijn werk is, wanneer een kind trots is op zichzelf aan het einde van een traject. Weggaat met een koffer vol gereedschap, zodat hij/zij weet hoe je milder kan zijn voor jezelf en voor jezelf op kan komen. Weggaat wanneer we samen een stapje vooruit hebben gezet.

Meer weten? Zie: Wat is kindercoaching?

Kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.